Miért Jár Credit ?

 

Kreditszámítás a játékban

Kredit jár a csatában való részvételért és az ott nyújtott teljesítményért (az ellenségnek okozott sérülésért HP-ban kifejezve)

Csatában való részvételért járó díj

Garantált mennyiségű kredit, függetlenül a tank csatában nyújtott teljesítményétől.
A kapott kredit mennyisége arányos a tank szintjével (a csatában meghatározott értékével).

A részvételi díj a következőkből áll: X * tank_szint vereség vagy döntetlen kör esetén és 1,85X * tank_szintgyőztes kör esetén.

Ellenségnek okozott sérülésért járó díj

Minden, az ellenségnek okozott sebzési pontért Y kredit jár, függetlenül a tank szintjétől.
Minden szinttel, amennyivel nagyobb a céltank a saját tankunktól, külön 0,1Y kreditet is kapunk.
A tűz által okozott kár a tankot kigyújtó játékos kredit mennyiségét növeli. A lőszertároló felrobbantása vagy bármilyen más, tűz által okozott sérülés a kigyullasztó tank kreditjeit növeli.

A sérülés okozásért akkor jár a kredit, ha az áldozat ellenséges tank. Csapattárs tanknak okozott sérülésért nem jár kredit. Nem szándékos megsemmisítésért (frag) nem lesz felszámítva külön kredit.

Más által felderített ellenséges tank sebzéséért külön 0,5Y kredit jár. Ha a játékos felderít egy ellenséges tankot, és egy csapattársa sérülést okoz a felderített tanknak, akkor a játékos szintén megkapja a plusz 0,5Y kreditet.

Felderítésért járó díj

Az ellenséges tankok minden kezdeti felderítéséért a játékos Z kreditet kap, SPG felfedezésért 2 * kreditet.

Zászlóhúzás díjazása

Bizonyos mennyiségű kredit kapható bázis elfoglalásért is. A kapható díj független a tankok számától és szintjétől, mindenki egyenlő összeget kap. Saját vagy ellenséges bázis foglalásának újraindítása nem garantál plusz kreditet.

A csapatelosztás hatása

Miden tanknak külön jövedelmezőségi tulajdonsága van. A kapott díj minden tank esetén (a premium tankok kivételével), meg van szorozva egy W együtthatóval. A fenti együttható premium tankok esetén magasabb.

Premium fiók hatása a kreditekre

Premium fiók használata esetén az összes megszerzett kredit 1,5-szörösét kapja a játékos.


A teljes ellenség elpusztításáért külön kredit NEM jár.